Biosira – Clenox Clenbuterol 0,04 mcg

9,500Ft22,500Ft

✔️Készleten

Törlés

  • 1. Ha csak éjszaka érek haza munkából hogy tudom átvenni a csomagot Biosira – Clenox Clenbutrol 0,04 mcg vásárlás esetén?
    Sajnos késői kiszállítás lakcímére nem lehetséges, de kérheti, hogy a csomagot csomagautomatába vagy csomagpontra vigye ki partnerünk.. A legtöbb csomagautomata közterületi és éjjel-nappal elérhető, és sok ilyen csomagpont is van.
  • 2. Tényleg nem fogok visszahízni, ha abbahagyom a gyógyszer szedését?
    A gyógyszer garantáltan hosszú távú fogyást biztosít. A leadott kilók nem fognak visszakúszni Önre ha befejezi a gyógyszer szedését.
  • 3. Hogy fizethetem ki a vételárat?
    Nálunk csak utánvétes fizetési lehetőség áll fenn. Ha házhozszállítást, vagy csomag pontra történő szállítást kér akkor készpénzzel vagy bakkártyával fizethet. Ha bank automatába kérte a szállítást ott csak bankkártyás fizetési mód van.
  • 4. Gyorsan intézhető a garancia?
    Ha nem elégedett a gyógyszer hatásával akkor kérjük jelezze ezt kollégáink felé elérhetőségeinken. Ezután vissza kell küldenie a terméket nekünk és ha azt visszakapjuk néhány napon belül vissza is utaljuk a pénzét.
  • 5. Ha még bizonytalan vagyok a vásárlásban hogyan kérhetek további segítséget Biosira – Clenox Clenbutrol 0,04 mcg rendelés előtt?
    Keresse fel elérhetőségeinken Ügyfélszolgálatunk munkatársait, akik mindenben szívesen állanka az Ön rendelkezésére és készséggel válaszolnak kérdéseire.
  • 6. Hogy lehet ingyenes szállítást kérni?
    Ingyenesen kiszállítjuk a megrendelését amennyiben legalább 30.000 Ft értékben vásárol webáruházunkban. Ezt nem kell külön kérni, ezt a rendszerünk figyelni.


  • Végre itt a várva várt lehetőség azoknak, akiknek eddig nem volt igazi sikerélményük a fogyásban, és állandóan küzdenek a túlsúllyal.

    A Clenox Clenbuterol egy olyan tudományos alapokon nyugvó receptúra szerint készül, amely során bebizonyították, hogy fel lehet gyorsítani a zsírégetést és ezáltal a fogyást.

    Persze ez nemcsak a fogyni vágyóknak kedvezhet, hanem azoknak is, akik növelni óhatják izomtömegüket, mert akár sportolással foglalkoznak, akár testedzéssel.

    A clenbuterolt több gyártó vállalat is felkarolta már, most a Biosira Ltd. Gyógyszergyár által forgalomba hozott terméket ismerheti meg, amely 0,04 mikrogramm (mcg) clenbuterol hatóanyagot tartalmaz.

    A népszerűség kártékony hatása

     

    Általában, amint valami kezd népszerűbbé válni, úgy jelennek meg az utánzatok. Nincs ez másként akkor sem, ha eladó Clenox Clenbuterol 0,04 mcg keresésbe kezd sem. Legtöbbször kínai utánzatokat kínálnak, látszólag úgy,mintha eredeti lenne. De amikor oda kerül a sor, akkor kiderül, hogy mégsem minden az, mint aminek látszik.

    Szemfülesek azonban észrevehetik, hogyha valami nem stimmel. De az is a segítségére lehet, ha tájékozódik előre, amelyet weboldalunkon is megtehet!

    Minden egyéb kérdésben is állunk a rendelkezésére Clenox Clenbuterol 0,04 mcg vásárlás előtt! Ügyfélszolgálatunk fogadja azok levelét, akik szeretnének kérdezni, tájékozódni, mert valamiben nem biztosak!

    Ha Önnek biztosíték kell, nem pedig ígéret, akkor jó helyen van!

     

    Nálunk nem csak ígérgető szavakat talál, hanem konkrétumokat! A termékeink eredetiségére vonatkozóan például pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk, így nem kell semmin sem aggódnia, bízhat az általunk forgalmazott kiváló minőségben!

    A kedvező árak mellett még gyors szállítást is biztosítunk

    Nem kell sokat várakoznia mire teljesül a Clenox Clenbuterol 0,04 mcg rendelés, mert az maximum 1-2 munkanapot vesz igénybe, lakjon bárhol is az országban

    A kiszállítás módját is lehetősége van igénye szerint megválasztani, valamint a fizetés is Önre van bízva, nincs plusz költséggel terhelve még az utánvét sem!

     

    Milyen hatásokat fejt ki és hogyan a clenbuterol?

     

    A hatóanyag a szimpatikus idegrendszeren át gyakorolja a hatását, ezért a szimpatomimetikumok közé tartozik.

    Az adrenoreceptorokon keresztül fejti ki a hatását, izgató hatást fejt ki a béta 2 receptorokon keresztül a hörgők falára, ami elő fogja idézni a zsírégetést és az anyagcsere gyorsítást is.

    Ez idő alatt tapasztalható lesz hőemelkedés (kb. 0,5fok) , ami nem jelent gondot, természetesen jelenség, a szervezet így alkalmazkodik és ezzel is segíti a kalóriák elégetését és a zsírégetést.

    A fogyásban való segítség mellett részt vesz még az izomtömeg építésében is. Valamint segíthet az izomfájdalmak enyhítésében is, ha aktívan sportolt.

    Döntsön most Clenox Clenbuterol 0,04 mcg vásárlás mellett és tegye próbára, hogy mire lesz képes Önnel! Nem fog csalódni!

    Tartsa be a használatra vonatkozó szabályokat

     

    Tudnivalók a szedéssel kapcsolatban:

      • a szervezet jól alkalmazkodik a clenbuterol-hoz, de a kezdő ajánlott mennyiség férfiaknak 0,08mcg, míg nőknek 0,06mcg, amely lassan (piramis rendszerben) növelhető 
      • egy dobozban 100szemet találhat, így ezzel tud kalkulálni a beosztást illetően
    • a szedés során szükséges szünetet is tartani: 2-3 hetenként 1 hét szünet szükséges, mivel 2-3 hét alatt a szervezet megszokja, de a szünetet követően folytatható a szedés.

    A tabletta felezési ideje kb. 35 óra! A felszívódási sebessége: gyors.

     

    Nem kell mellékhatások előfordulásától tartania

     

    Egyénenként változó, hogy mit tapasztalnak használat közben. Ami előfordulhat:

    • hányinger
    • gyomorégés
    • kézremegés
    • szapora légzés

     

    Azok az esetek amikor nem szabad használni, a következők

     

    • magas vérnyomást állapítottak meg önnél és erre gyógyszert szed
    • szív, – és érrendszeri megbetegedése van
    • vese, – vagy máj problémái vannak
    • terhes vagy szoptat
    • gondjai vannak a pajzsmirigyével

    Itt az idő, hogy sikerüljön elérni a fogyásban kitűzött céljait! Döntsön most Clenox Clenbuterol 0,04 mcg rendelés mellett és könnyítse meg a dolgát!

     

    Kiszerelés

    100 db, 200 db, 300 db

    Shopping Cart
    error: Védett tartalom!!!
    Scroll to Top