Szállítási és fizetési információk

Magyarországon mi vagyunk a leggyorsabbak! Nálunk extra gyors átvételre van lehetőség

Mindez diszkréten is történik, átlátszatlan lesz a doboz, nem zörög, nem lehet kitapintani vagy roncsolás mentesen kibontani és a feladóra vissza keresve sem lehet semmilyen információt kideríteni az internetről, így kellemetlen helyzetbe sem fog kerülni.

 

Sok mód közül választhat, ahogy szeretné átvenni, megkapni csomagját, így nagyon fontos, hogy végig olvassa a következőket.

 

Országos szállítás :  Ha Ön vidéki vásárló, akkor is 1 munkanapon belül kerül kézbesítésre a csomagja. Egész Magyarország területére szállítunk 1 munkanap alatt GLS-el.

Pontosan és figyelmesen olvassa át, hogy mindent megtudhasson arról, hogy milyen lehetőségek közül tud választani. 

01

A megadott címre történő kiszállítás, GLS

Ha a kényelem az első számú cél, akkor ezen módok közül válasszon, amikor csak ajtót kell nyitni a futárnak vagy a postásnak.

GLS logó
GLS

A futárszolgálat nagy előnye, hogy értesíti arról, hogy nagyjából melyik időpontba számíthat arra, hogy csomagjával érkezik, erről SMS-ben vagy e-mailben kap értesítést. Az időpontot is tudja módosítani a futárral és jobban alkalmazkodik Önhöz. Hátránya pedig az lehet, hogy ha nem tudja átvenni a csomagot és ez másodszor is előfordul, akkor visszaküldik a feladóhoz. Mivel meglehet változtatni az időpontot, hogy mikor szeretné, ha kézbesítenék csomagját, így nézze meg, hogy azon a napon otthon tartózkodik-e, amikor kiszállítják megrendelését, de a futárral mindent meg tud beszélni, hogy Önnek mikor alkalmas.

02

2. GLS csomagautomata

Mérlegeljen mielőtt emellett a döntésnél állapodna meg. Amennyiben biztos benne, hogy 5 nap alatt a termékért tud menni, úgy jó választás, a harmadik napon már visszaküldik a csomagot a feladóhoz. Ha késő este végez a munkával, akkor a legjobb választás Ön számára. Bármikor el tud menni érte, legyen az hétvége, éjjel vagy nappal. Egy dologra figyeljen, mégpedig arra, hogy készpénzzel sajnos nem lehet fizetni, kizárólag a bankkártyás fizetés elfogadott a csomagautomata termináljában. Mikor a terméke megérkezik, akkor kap egy értesítést, vagy e-mail, vagy SMS formájában. Ebben megtalálja a kódot, ami nyitni fogja a széfet.

Ha bármilyen kérdése felmerülne még, vagy egyéb segítséget szeretne kérni, akkor bizalommal írjon ügyfélszolgálatunknak, ahol megpróbálunk minél hamarabb segíteni. 

Ha minőségi terméket szeretne, ami eredeti,  gyorsan tud fogyni tőle, és még nagyon kedvező áron is érhető el webáruházunkban, akkor tartson velünk, hogy Ön is megtapasztalhassa ezt! 

Shopping Cart
error: Védett tartalom!!!
Scroll to Top