Pénzvisszafizetési garancia

A következő cikkünk arról fog szólni, hogy mikor, milyen esetekben vonatkozik termékeinkre a pénzvisszafizetési garancia.

Tehát ezen okokból kifolyólag nagyon figyelmesen olvassa el ezeket a fontos tudnivalókat a félreértések elkerülése végett. Sajnos nagyon sokan vannak olyanok, akik csak vissza szeretnének élni ezzel a lehetőséggel. 

Ezért mielőtt vásárolna tőlünk olvassa el azokat a fontos szabályokat, amelyek betartásával érvényesíthető a pénzvisszafizetési garancia. Nálunk kizárólagosan eredeti terméket kap kézhez, mivel a gyógyszer forgalmazójától vásároljuk meg, arról számlát is kapunk és azt be tudjuk mutatni.

Miért is biztosítunk pénzvisszafizetési garanciát,  ha biztosan állítjuk, hogy eredeti a termékünk?

Mivel minden ember szervezet más, ezért előfordulhat, hogy az Ön szervezetére éppen nem hat a gyógyszer. Persze ez nagyon minimális esetben szokott előfordulni. Számunkra az a legfontosabb, hogy elégedett legyen és ahhoz elengedhetetlen, hogy biztosítsuk Önnek ezt a lehetőséget, ugyanis ezáltal nyugodt szívvel rendelhet tudatában azzal, hogy ha mégsem válna be Önnek a szer, akkor vissza is küldheti. Mivel többféle hatóanyagot tartalmazó terméket árulunk, így bármelyiket kipróbálhatja.

Pénzvisszafizetési garancia

Ilyen esetekben nem élhet a pénzvisszafizetési garanciával

  • 4db-nál több tabletta bevétele: Már 1 tabletta esetében is érezhető a fogyasztószer pörgető, étvágy elnyomó hatása, vagyis azonnal. Kár többet felhasználnia belőle, ha Önnek nem hatásos. Sokan visszaélnek azzal, hogy elhasználják a termék felét vagy az egész dobozt, és kérik vissza a pénzüket, így ezekre az esetekre való tekintettel nem igényelheti vissza a készítmény árát. 
  • Ha a gyógyszer használati utasításait nem tartotta be. Minden gyógyszer leírásában megtalálható pontosan, miként kell, használnia a készítményt. Ha Ön ezt nem tartja be és ezáltal a gyógyszer hatóanyagai nem szívódnak fel megfelelően, akkor ne is számítson olyan hatásra, amely fel van tüntetve a használati útmutatóban. Ezek lehetnek, hogy olyan gyógyszer vagy betegség mellett alkalmazta a készítményt, amellyel ellenjavallt vagy alkoholt, drogot, koffeint fogyasztott.

Pénzvisszafizetési garancia menete

Írjon nekünk

1. Írjon nekünk

Írja meg nekünk az ügyfélszolgálaton keresztül, hogy mit tapasztalt, esetleg mit nem tapasztalt, mi a panasza. Ezután már csak Önön múlik, hogy melyik lehetőséget választja.

Választási lehetőség

2. Választási lehetőség

Választhatja azt az opciót, hogy visszakéri a termék teljes árát és a szállítási költséget, vagy pedig választ egy teljesen más aktív hatóanyagot tartalmazó készítményt.

Készítmény visszaküldése

3. Készítmény visszaküldése

Arra a címre küldje vissza a készítményt, amelyet megadtunk Önnek.

Bankszámlaszám megadása

4. Bankszámlaszám megadása

Adja meg a nevet és a bankszámlaszámot, amelyre vissza tudjuk küldeni a pénzét.

Kérdezzen minket

5. Kérdezzen minket

Ha nem biztos a terméket illetően, amelyet kinézett magának, akkor nyugodtan kérdezzen ügyfélszolgálatunkon, amelyen tudnak Önnek segíteni, hogy mely aktív hatóanyagú terméket válassza.

Pénz visszaküldése

6. Pénz visszaküldése

Amikor megérkezett az Ön által visszaküldött csomag, abban a pillanatban megkezdjük a pénzének visszautalását. Ameddig nem érkezik meg, addig nem áll módunkban visszafizetni a termék árát a visszaélések elkerülése érdekében.

A gyógyszer rendelése előtt nagyon kérjük, hogy olvassa el a tájékoztatót, hogy a legkisebb valószínűségét se adja meg annak, hogy nem hat a gyógyszer, amely esetleg az Ön hibája is. Vagyis, hogy ha nem szabályosan használta a gyógyszert és olyan szereket, gyógyszereket használt mellette, a mellyel együtt nem szabad szedni, akkor lehet, hogy emiatt nem volt a gyógyszer hatása megfelelő. Mielőtt visszaküldené vizsgálja meg, hogy ez lehetett-e az ok. Ha nem akkor küldje vissza, mi nem kérdőjelezzük meg a tapasztalatát.

 

Az a legfőbb célunk, hogy Ön, mint vásárló elégedett legyen velünk és termékünkkel. Ezért ezt a lehetőséget az Ön kényelme miatt is hoztuk létre, hogy még nagyobb nyugalommal és lelkesedéssel rendelhessen tőlünk. Több ezer elégedett vásárlónk van, ráadásul sokan visszatérő vásárlók is. Vásároljon tőlünk még ma, hogy felfedezhesse a gyógyszer rendkívüli pozitív hatásait!

Shopping Cart
error: Védett tartalom!!!
Scroll to Top