Teva Sibutramine 20mg

2,590Ft37,590Ft

40.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes a kiszállítás!

Kiszerelés Ár
10 db 2.590 Ft
20 db 4.890 Ft
30 db 7.190 Ft
100 db 13.590 Ft
200 db 25.590 Ft
300 db 37.590 Ft

 

 

Törlés
Kategória:
 • 1. Nem lesz gond ha hirtelen abbahagyom a gyógyszer szedését?
  A gyógyszer nem okoz függőséget a szervezetben, a hatóanyagra nem lehet rászokni. Ha abbahagyja a szedését nem lesznek elvonási tünetei.
 • 2. Ki lehet fizetni előre a vételárat Teva Sibutramine 20mg vásárlás esetén?
  A gyógyszer megrendelése esetén csak utánvétes fizetésre van lehetőség, melyet bankkártyával vagy készpénzben teljesíthet.
 • 3. Ha beszedtem a teljes doboz gyógyszert, akkor is lehet igényelni a pénzvisszafizetést?
  Ez esetben erre nincs lehetőség. Csak akkor tudja ezt igénybe venni, ha csak egy szemet vett be belőle és visszaküldi nekünk a terméket.
 • 4. Nem hamis a gyógyszer?
  Nálunk csak eredeti, megbízható forrásból származó gyógyszert tud vásárolni. Más helyeken előfordulnak hamis termékek. Ha ezeket a csaló webáruházakat el szeretné kerülni olvassa el az általunk készített tájékoztatót. Nálunk hamis gyógyszert nem fog találni.
 • 5. Ha több dobozzal rendelek akkor elérhető valamilyen kedvezmény?
  Természetesen ha többet vásárol egyszerre akkor sokkal kedvezőbb áron juthat hozzá egy-egy szem gyógyszerhez. És ha 40.000Ft felett rendel még ingyenes kiszállításban is részesül.
 • 6. Hogyan érhetem el, hogy ingyenes legyen a szállítás Teva Sibutramine 20mg rendelés esetén?
  Abban az esetben tud élni az ingyenes kiszállítás lehetőségével ha webáruházunkból legalább 40.000Ft értékben rendel alkalmanként.
 • Fogyókúrázni szeretne, de nem erőssége a kitartás? Nem szeretné megvonni magától a jobbnál jobb falatokat? Itt az idő, a Teva – Sibutramine vásárlás a legjobb megoldás önnek. Ha a gyógyszert használja mindenféle testmozgás nélkül, diétás étrendet mellőzve adhatja le a felesleges kilókat. Nem kell számolni a bevitt energiát, nem kell izzadni az edzőteremben. Ha a gyógyszert szedi sokkal gyorsabban jól fog lakni. Előbb kialakul a teltség érzése így kevesebbet fog enni. Nem lesznek falási rohamai, nem fogja úgy kívánni a nassolást. A gyógyszer beindítja a zsírégetést is, jó hatással lesz a lerakódott felesleg távozására. Egyszerűen és könnyen fogyhat. Mindeközben felgyorsul az anyagcseréje is. Szinte észre sem veszi és már olvadnak is le Önről a felesleges kilók. A fogyás tartós, nem kell attól tartani, ha befejezi a termék szedését akkor azonnal visszaszedi a leadott felesleget. Ha jó hatóanyagú fogyasztószert szeretne vásárolni akkor webáruházunkat javasoljuk, ahol Teva – Sibutramine eladó, melynek hatására garanciát is vállalunk. Ha nem lenne elégedett a készítménnyel nálunk pénz visszafizetési garanciára számíthat. Ha visszaküldi a gyógyszert visszatérítjük a vételárat. Ennek részletes feltételeit itt tudja elolvasni. Sajnos nagyon sok a csaló webáruház. Sokan próbálnak hatóanyag nélküli szert eladni. Ezek egy része a bizonytalan forrású összetevők miatt még egészségre veszélyes is lehet. Olvassa el erről készített tájékoztató anyagunkat, mely segít felismerni a csaló webáruházakat.

  Hatása, hatásmechanizmusa

  Teva – Sibutramine vásárlás esetén Ön egy jó hatású, garantált hatóanyaggal rendelkező fogyókúrás szert vásárolhat. Hatóanyaga a subitramine, melyet kifejezetten fogyókúra támogatása céljából fejlesztettek ki. Az agyban az éhségközpontot befolyásolja a készítmény. Étkezések alkalmával nagyon gyorsan kialakul a teltségérzet. Sokkal kevesebb ételt fog elfogyasztani, így kevesebb kalóriát vesz magához. És ezután nem lesz olyan gyorsan éhes, nem fogja kívánni az étkezéseket. Nem lesznek falási rohamai. A készítmény ezen túl támogatja a feleslegesen lerakódott zsír elégetését, valamint felgyorsítja az anyagcserét. Nem kell attól félni, hogy hozzászokik a gyógyszerhez. Semmilyen függőség ne alakul ki a hatóanyaggal szemben, így ha befejezi a szedését nem fog kellemetlenséggel járni az.

  Használata, adagolása

  Teva – Sibutramine rendelés esetén a gyógyszer napi adagja:

  • 80 kg testsúly alatt – 1 tabletta
  • 80 kg testsúly felett – 2 tabletta.

  Naponta maximum 2 tabletta vehető be. Ezt ne lépje túl, mert az kellemetlen mellékhatások kialakulásához vezethet. A gyógyszert egy pohár vízzel főétkezések előtt egyben, szétrágás nélkül kell bevenni. Javasolt, hogy minél korábban, lehetőleg délelőtti órákban vegye be. Maximum kora délutánig javasolt az alkalmazása, azután az alvásra is károsan hathat. Minimum 3 hónapig kell szedni a gyógyszert a szükséges hatás elérése céljából. Ezt követően a szervezet túlterhelésének elkerülése érdekében 3 hét szünet beiktatása fontos. Utána kezdhető ismételt 3 hónapos kúra.  

  Mellékhatások, ellenjavallatok

  Mellékhatásként jelentkezhet:

  • bőrszárazságot
  • emésztési zavart (hasmenés)
  • enyhe hőemelkedést
  • fejfájást

  Fontos tudnia, hogy a mellékhatások előfordulása nagyon ritka, ha mégis jelentkezik valamely hatás az csak enyhe kellemetlenséget fog okozni. A bőrszárazság kialakulása a megnövekedett anyagcsere miatt fokozódó folyadékvesztésre vezethető vissza. Ha megemeli a szervezetbe bevitt folyadék mennyiségét ez a tünet megszűnhet. Teva – Sibutramine rendelés ellenjavallt, ha

  • vese vagy máj betegséggel rendelkezik
  • terhes, vagy szoptatós anya
  • szív és érrendszeri betegsége áll fenn
  • pajzsmirigy problémái vannak
  • laktóz érzékeny
  • idegrendszeri betegségben szenved

  Teva – Sibutramine rendelés

  Teva – Sibutramine eladó webáruházunkban, melyet orvosi recept és regisztráció nélkül, is egyszerűen megrendelhet. A készítményből állandó készlettel rendelkezünk, melyet gyorsan, már 12- munkanapon belül kézhez is vehet lakásán, csomag automatában, vagy csomagponton. Törekszünk arra, hogy adatai titokban maradjanak, sem a csomagolás, sem a címzés nem fog árulkodni a küldemény tartalmáról. Ide kattintva valamennyi részletes információt megtudhat a készítmény kiszállításával kapcsolatban.. Bármilyen további információt szeretne akkor keresse Ügyfélszolgálatunkat. Kollégáink mindenben állnak az Ön rendelkezésére.

  Hatása

  Teva – Sibutramine vásárlás esetén Ön egy jó hatású, garantált hatóanyaggal rendelkező fogyókúrás szert vásárolhat. Hatóanyaga a subitramine, melyet kifejezetten fogyókúra támogatása céljából fejlesztettek ki.

  Az agyban az éhségközpontot befolyásolja a készítmény. Étkezések alkalmával nagyon gyorsan kialakul a teltségérzet. Sokkal kevesebb ételt fog elfogyasztani, így kevesebb kalóriát vesz magához. És ezután nem lesz olyan gyorsan éhes, nem fogja kívánni az étkezéseket. Nem lesznek falási rohamai.

  A készítmény ezen túl támogatja a feleslegesen lerakódott zsír elégetését, valamint felgyorsítja az anyagcserét.

  Nem kell attól félni, hogy hozzászokik a gyógyszerhez. Semmilyen függőség ne alakul ki a hatóanyaggal szemben, így ha befejezi a szedését nem fog kellemetlenséggel járni az.

  Használata

  Teva – Sibutramine rendelés esetén a gyógyszer napi adagja:

  • 80 kg testsúly alatt – 1 tabletta
  • 80 kg testsúly felett – 2 tabletta.

  Naponta maximum 2 tabletta vehető be. Ezt ne lépje túl, mert az kellemetlen mellékhatások kialakulásához vezethet.

  A gyógyszert egy pohár vízzel főétkezések előtt egyben, szétrágás nélkül kell bevenni. Javasolt, hogy minél korábban, lehetőleg délelőtti órákban vegye be. Maximum kora délutánig javasolt az alkalmazása, azután az alvásra is károsan hathat.

  Minimum 3 hónapig kell szedni a gyógyszert a szükséges hatás elérése céljából. Ezt követően a szervezet túlterhelésének elkerülése érdekében 3 hét szünet beiktatása fontos. Utána kezdhető ismételt 3 hónapos kúra.

  Mellékhatások, ellenjavallatok

  Mellékhatásként jelentkezhet:

  • bőrszárazságot
  • emésztési zavart (hasmenés)
  • enyhe hőemelkedést
  • fejfájást

  Fontos tudnia, hogy a mellékhatások előfordulása nagyon ritka, ha mégis jelentkezik valamely hatás az csak enyhe kellemetlenséget fog okozni.
  A bőrszárazság kialakulása a megnövekedett anyagcsere miatt fokozódó folyadékvesztésre vezethető vissza. Ha megemeli a szervezetbe bevitt folyadék mennyiségét ez a tünet megszűnhet.

  Teva – Sibutramine rendelés ellenjavallt, ha

  • vese vagy máj betegséggel rendelkezik
  • terhes, vagy szoptatós anya
  • szív és érrendszeri betegsége áll fenn
  • pajzsmirigy problémái vannak
  • laktóz érzékeny
  • idegrendszeri betegségben szenved

  Teva Sibutramine Rendelés

  Teva – Sibutramine eladó webáruházunkban, melyet orvosi recept és regisztráció nélkül, is egyszerűen megrendelhet.

  A készítményből állandó készlettel rendelkezünk, melyet gyorsan, már 12- munkanapon belül kézhez is vehet lakásán, csomag automatában, vagy csomagponton.

  Törekszünk arra, hogy adatai titokban maradjanak, sem a csomagolás, sem a címzés nem fog árulkodni a küldemény tartalmáról.

  Ide kattintva valamennyi részletes információt megtudhat a készítmény kiszállításával kapcsolatban..

  Bármilyen további információt szeretne akkor keresse Ügyfélszolgálatunkat. Kollégáink mindenben állnak az Ön rendelkezésére.

  Shopping Cart
  error: Védett tartalom!!!
  Scroll to Top